Efternamn AbeeleAtt veta mer om Abeele efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abeele ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abeele.

Abeele efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abeele, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abeele är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abeele

Visa karta över efternamnet Abeele

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abeele i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abeele, så att vi kan få exakt information om alla Abeele som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abeele efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abeele efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abeele är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abeele i världen

 1. Belgien Belgien (71)
 2. Frankrike Frankrike (67)
 3. Kanada Kanada (23)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (10)
 5. Nederländerna Nederländerna (6)
 6. Kamerun Kamerun (3)
 7. Japan Japan (1)
 8. Nigeria Nigeria (1)
 9. Rumänien Rumänien (1)
 10. Senegal Senegal (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abeele runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abeele efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abeele är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abeele är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abeele när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abeele.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abeele har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abeele som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abeele eller något av de liknande efternamnen till Abeele kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abeele har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abeele, men med en gemensam rot.

 1. Abeel
 2. Abele
 3. Apeele
 4. Aballe
 5. Abeal
 6. Abeilhe
 7. Abeille
 8. Abel
 9. Abela
 10. Abell
 11. Abella
 12. Abelli
 13. Abello
 14. Abelly
 15. Abelo
 16. Abely
 17. Able
 18. Abuel
 19. Abuelo
 20. Apele
 21. Aubele
 22. Abiel
 23. Abile
 24. Abeli
 25. Abaela
 26. Abuela
 27. Abal
 28. Abala
 29. Abaleo
 30. Aballi
 31. Aballo
 32. Abalo
 33. Abeilla
 34. Abelho
 35. Abelow
 36. Abfall
 37. Abial
 38. Abil
 39. Abila
 40. Abilla