Efternamn AbelliAtt veta mer om Abelli efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelli ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelli.

Abelli efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelli, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelli är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelli

Visa karta över efternamnet Abelli

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelli i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelli, så att vi kan få exakt information om alla Abelli som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelli efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelli efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelli är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelli i världen

 1. Italien Italien (645)
 2. Frankrike Frankrike (631)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (123)
 4. Argentina Argentina (122)
 5. Spanien Spanien (48)
 6. Sverige Sverige (29)
 7. Chile Chile (27)
 8. Brasilien Brasilien (25)
 9. Venezuela Venezuela (14)
 10. Uruguay Uruguay (8)
 11. Algeriet Algeriet (4)
 12. England England (3)
 13. Tyskland Tyskland (2)
 14. Filippinerna Filippinerna (2)
 15. Tanzania Tanzania (2)
 16. Benin Benin (1)
 17. Kanada Kanada (1)
 18. Danmark Danmark (1)
 19. Mauretanien Mauretanien (1)
 20. Nigeria Nigeria (1)
 21. Peru Peru (1)
 22. Taiwan Taiwan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelli runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelli efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelli är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelli är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abelli. Detta beror på att efternamnet Abelli ofta har genomgått mutationer.

Att avgöra om efternamnet Abelli eller något av de liknande efternamnen till Abelli kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abelli har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abelli, men med en gemensam rot.

 1. Aballi
 2. Abell
 3. Abella
 4. Abello
 5. Abelly
 6. Abolli
 7. Avelli
 8. Abeli
 9. Aballe
 10. Aballo
 11. Abeal
 12. Abeel
 13. Abeele
 14. Abeilla
 15. Abeille
 16. Abel
 17. Abela
 18. Abele
 19. Abelho
 20. Abelo
 21. Abelow
 22. Abely
 23. Abilla
 24. Aboli
 25. Abollo
 26. Abuali
 27. Abuli
 28. Aebli
 29. Aepli
 30. Apell
 31. Avalli
 32. Avella
 33. Avello
 34. Abelia
 35. Abelio
 36. Abulai
 37. Abulla
 38. Abali
 39. Abelha
 40. Aballai