Efternamn AbeliaAtt veta mer om Abelia efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelia ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelia.

Abelia efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelia, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelia är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelia

Visa karta över efternamnet Abelia

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelia i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelia, så att vi kan få exakt information om alla Abelia som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelia efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelia efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelia är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelia i världen

 1. Indonesien Indonesien (53)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (37)
 3. Filippinerna Filippinerna (31)
 4. Uganda Uganda (22)
 5. Benin Benin (21)
 6. Israel Israel (14)
 7. Colombia Colombia (8)
 8. Argentina Argentina (2)
 9. Taiwan Taiwan (2)
 10. Brasilien Brasilien (1)
 11. Vitryssland Vitryssland (1)
 12. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (1)
 13. Algeriet Algeriet (1)
 14. Spanien Spanien (1)
 15. Guatemala Guatemala (1)
 16. Peru Peru (1)
 17. Tanzania Tanzania (1)
 18. Venezuela Venezuela (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelia runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelia efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelia är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelia är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abelia genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abelia. Detta beror på att efternamnet Abelia ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abelia när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abelia.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abelia har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abelia som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abelia eller något av de liknande efternamnen till Abelia kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abelia har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abelia, men med en gemensam rot.

 1. Abalia
 2. Abela
 3. Abella
 4. Abulia
 5. Abilia
 6. Abelio
 7. Avelia
 8. Abeli
 9. Abelha
 10. Abala
 11. Abeilla
 12. Abel
 13. Abele
 14. Abelho
 15. Abell
 16. Abelli
 17. Abello
 18. Abelly
 19. Abelo
 20. Abelow
 21. Abely
 22. Abila
 23. Abilio
 24. Abilla
 25. Abla
 26. Abola
 27. Aboli
 28. Abuli
 29. Apilia
 30. Apulia
 31. Avella
 32. Abulla
 33. Abali
 34. Avilia
 35. Abaela
 36. Abuela
 37. Abal
 38. Abaleo
 39. Aballay
 40. Aballe