Efternamn AbelowAtt veta mer om Abelow efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelow ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelow.

Abelow efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelow, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelow är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelow

Visa karta över efternamnet Abelow

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelow i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelow, så att vi kan få exakt information om alla Abelow som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelow efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelow efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelow är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelow i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (285)
 2. Israel Israel (4)
 3. Nigeria Nigeria (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelow runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelow efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelow är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelow är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

 1. Abelo
 2. Abalo
 3. Abel
 4. Abela
 5. Abele
 6. Abelho
 7. Abell
 8. Abella
 9. Abelli
 10. Abello
 11. Abelly
 12. Abely
 13. Abuelo
 14. Abelia
 15. Abelio
 16. Ablo
 17. Abeli
 18. Abloh
 19. Abelha
 20. Abolo
 21. Abal
 22. Abala
 23. Abaleo
 24. Abalia
 25. Aballe
 26. Aballi
 27. Aballo
 28. Abeal
 29. Abeel
 30. Abeele
 31. Abeilhe
 32. Abeilla
 33. Abeille
 34. Abil
 35. Abila
 36. Abilio
 37. Abilla
 38. Abiol
 39. Abl
 40. Abla