Efternamn AbeilleAtt veta mer om Abeille efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abeille ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abeille.

Abeille efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abeille, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abeille är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abeille

Visa karta över efternamnet Abeille

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abeille i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abeille, så att vi kan få exakt information om alla Abeille som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abeille efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abeille efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abeille är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abeille i världen

 1. Frankrike Frankrike (996)
 2. Mexiko Mexiko (87)
 3. Italien Italien (58)
 4. Argentina Argentina (30)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (15)
 6. England England (5)
 7. Belgien Belgien (4)
 8. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (4)
 9. Marocko Marocko (4)
 10. Kanada Kanada (2)
 11. Schweiz Schweiz (2)
 12. Haiti Haiti (2)
 13. Slovakien Slovakien (2)
 14. Kina Kina (1)
 15. Tyskland Tyskland (1)
 16. Algeriet Algeriet (1)
 17. Indonesien Indonesien (1)
 18. Nederländerna Nederländerna (1)
 19. Ryssland Ryssland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abeille runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abeille efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abeille är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abeille är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abeille. Detta beror på att efternamnet Abeille ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abeille när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abeille.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abeille kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abeille ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abeille eller något av de liknande efternamnen till Abeille kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abeille har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abeille, men med en gemensam rot.

 1. Abeilhe
 2. Abeilla
 3. Abaille
 4. Aballe
 5. Abeele
 6. Abele
 7. Abell
 8. Abella
 9. Abelli
 10. Abello
 11. Abelly
 12. Abilla
 13. Auville
 14. Abile
 15. Aballi
 16. Aballo
 17. Abeal
 18. Abeel
 19. Abel
 20. Abela
 21. Abelho
 22. Abelo
 23. Abelow
 24. Abely
 25. Abfall
 26. Abial
 27. Abil
 28. Abila
 29. Abilio
 30. Abiol
 31. Abiola
 32. Able
 33. Abolli
 34. Abollo
 35. Apeele
 36. Apele
 37. Apell
 38. Aubele
 39. Avalle
 40. Avella