Efternamn AbelhoAtt veta mer om Abelho efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelho ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelho.

Abelho efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelho, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelho är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelho

Visa karta över efternamnet Abelho

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelho i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelho, så att vi kan få exakt information om alla Abelho som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelho efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelho efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelho är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelho i världen

 1. Portugal Portugal (302)
 2. Sydafrika Sydafrika (8)
 3. Brasilien Brasilien (6)
 4. Moçambique Moçambique (4)
 5. Frankrike Frankrike (3)
 6. Angola Angola (1)
 7. Malawi Malawi (1)
 8. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelho runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelho efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelho är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelho är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abelho. Detta beror på att efternamnet Abelho ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abelho har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abelho som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abelho kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abelho ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abello
 2. Abelo
 3. Abelio
 4. Abelha
 5. Abaleo
 6. Aballo
 7. Abalo
 8. Abeilhe
 9. Abel
 10. Abela
 11. Abele
 12. Abell
 13. Abella
 14. Abelli
 15. Abelly
 16. Abelow
 17. Abely
 18. Abilio
 19. Ablao
 20. Abollo
 21. Abuelo
 22. Avello
 23. Abelia
 24. Ablo
 25. Abeli
 26. Abolo
 27. Abal
 28. Abala
 29. Abalia
 30. Aballe
 31. Aballi
 32. Abbuhl
 33. Abeal
 34. Abeel
 35. Abeele
 36. Abeilla
 37. Abeille
 38. Abil
 39. Abila
 40. Abilla