Efternamn AbelhaAtt veta mer om Abelha efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelha ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelha.

Abelha efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelha, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelha är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelha

Visa karta över efternamnet Abelha

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelha i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelha, så att vi kan få exakt information om alla Abelha som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelha efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelha efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelha är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelha i världen

 1. Brasilien Brasilien (741)
 2. Portugal Portugal (717)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (54)
 4. Kanada Kanada (28)
 5. Australien Australien (13)
 6. Frankrike Frankrike (4)
 7. Danmark Danmark (2)
 8. Spanien Spanien (2)
 9. England England (2)
 10. Schweiz Schweiz (1)
 11. Kamerun Kamerun (1)
 12. Tyskland Tyskland (1)
 13. Guinea-Bissau Guinea-Bissau (1)
 14. Israel Israel (1)
 15. Nigeria Nigeria (1)
 16. Nederländerna Nederländerna (1)
 17. Norge Norge (1)
 18. Senegal Senegal (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelha runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelha efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelha är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelha är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abelha genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abelha. Detta beror på att efternamnet Abelha ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abelha har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abelha som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abela
 2. Abelho
 3. Abella
 4. Abelia
 5. Abala
 6. Abalia
 7. Abeilhe
 8. Abeilla
 9. Abel
 10. Abele
 11. Abell
 12. Abelli
 13. Abello
 14. Abelly
 15. Abelo
 16. Abelow
 17. Abely
 18. Abila
 19. Abilla
 20. Abla
 21. Abola
 22. Abulia
 23. Avella
 24. Abilia
 25. Abelio
 26. Abulla
 27. Avelia
 28. Abeli
 29. Abaela
 30. Abuela
 31. Abal
 32. Abaleo
 33. Aballay
 34. Aballe
 35. Aballi
 36. Aballo
 37. Abalo
 38. Abbuhl
 39. Abeal
 40. Abeel