Efternamn AballayAtt veta mer om Aballay efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aballay ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aballay.

Aballay efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aballay, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aballay är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aballay

Visa karta över efternamnet Aballay

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aballay i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aballay, så att vi kan få exakt information om alla Aballay som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aballay efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aballay efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aballay är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aballay i världen

 1. Argentina Argentina (10758)
 2. Chile Chile (1303)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (33)
 4. Spanien Spanien (23)
 5. Venezuela Venezuela (5)
 6. Kanada Kanada (3)
 7. Norge Norge (3)
 8. Brasilien Brasilien (2)
 9. England England (2)
 10. Israel Israel (2)
 11. Sverige Sverige (2)
 12. Uruguay Uruguay (2)
 13. Österrike Österrike (1)
 14. Belgien Belgien (1)
 15. Colombia Colombia (1)
 16. Mexiko Mexiko (1)
 17. Peru Peru (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aballay runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aballay efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aballay är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aballay är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aballay kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aballay ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Aballay eller något av de liknande efternamnen till Aballay kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aballay har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aballay, men med en gemensam rot.

 1. Aballai
 2. Abala
 3. Abalia
 4. Aballe
 5. Aballi
 6. Aballo
 7. Abella
 8. Abelly
 9. Abilla
 10. Ablay
 11. Afallah
 12. Abulla
 13. Aballea
 14. Abaela
 15. Abal
 16. Abaleo
 17. Abalo
 18. Abeilla
 19. Abela
 20. Abell
 21. Abelli
 22. Abello
 23. Abely
 24. Abfall
 25. Abila
 26. Abiola
 27. Abla
 28. Ablao
 29. Abola
 30. Abolli
 31. Abollo
 32. Abulia
 33. Afalah
 34. Avala
 35. Avalle
 36. Avalli
 37. Avella
 38. Avilla
 39. Abilia
 40. Ablaye