Efternamn AbbuhlAtt veta mer om Abbuhl efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbuhl ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbuhl.

Abbuhl efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbuhl, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbuhl är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbuhl

Visa karta över efternamnet Abbuhl

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbuhl i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbuhl, så att vi kan få exakt information om alla Abbuhl som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbuhl efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbuhl efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbuhl är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbuhl i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (385)
 2. Frankrike Frankrike (44)
 3. Kanada Kanada (9)
 4. Schweiz Schweiz (7)
 5. Brasilien Brasilien (3)
 6. Nederländerna Nederländerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbuhl runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbuhl efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbuhl är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbuhl är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbuhl. Detta beror på att efternamnet Abbuhl ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbuhl har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbuhl som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abuel
 2. Abul
 3. Aboul
 4. Abal
 5. Abeal
 6. Abeel
 7. Abel
 8. Abelho
 9. Abell
 10. Abfall
 11. Abial
 12. Abil
 13. Abiol
 14. Abl
 15. Aboal
 16. Abouali
 17. Abuali
 18. Abuelo
 19. Abuli
 20. Afful
 21. Aubel
 22. Aubol
 23. Abiel
 24. Aabel
 25. Abulla
 26. Apul
 27. Abloh
 28. Abelha
 29. Abuela
 30. Ahbil
 31. Abbaali
 32. Abala
 33. Abaleo
 34. Abalia
 35. Aballe
 36. Aballi
 37. Aballo
 38. Abalo
 39. Abeele
 40. Abeilhe