Efternamn AabelAtt veta mer om Aabel efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aabel ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aabel.

Aabel efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aabel, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aabel är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aabel

Visa karta över efternamnet Aabel

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aabel i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aabel, så att vi kan få exakt information om alla Aabel som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aabel efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aabel efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aabel är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aabel i världen

 1. Norge Norge (246)
 2. Danmark Danmark (86)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (61)
 4. Nigeria Nigeria (12)
 5. Sverige Sverige (11)
 6. Frankrike Frankrike (8)
 7. England England (3)
 8. Indonesien Indonesien (2)
 9. Spanien Spanien (1)
 10. Irland Irland (1)
 11. Indien Indien (1)
 12. Mexiko Mexiko (1)
 13. Pakistan Pakistan (1)
 14. Thailand Thailand (1)
 15. Taiwan Taiwan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aabel runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aabel efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aabel är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aabel är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aabel. Detta beror på att efternamnet Aabel ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aabel har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aabel som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aabel kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aabel ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abel
 2. Aubel
 3. Abal
 4. Abeal
 5. Abeel
 6. Abela
 7. Abele
 8. Abell
 9. Abelo
 10. Abely
 11. Abil
 12. Abl
 13. Abuel
 14. Abul
 15. Apel
 16. Apfel
 17. Appel
 18. Aubele
 19. Aubol
 20. Abiel
 21. Aviel
 22. Abeli
 23. Ahbil
 24. Avel
 25. Abala
 26. Abaleo
 27. Abalo
 28. Abbuhl
 29. Abeele
 30. Abelho
 31. Abella
 32. Abelli
 33. Abello
 34. Abelly
 35. Abelow
 36. Abial
 37. Abila
 38. Abiol
 39. Abla
 40. Able