Efternamn åstrandAtt veta mer om åstrand efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet åstrand ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet åstrand.

åstrand efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller åstrand, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet åstrand är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet åstrand

Visa karta över efternamnet åstrand

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest åstrand i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet åstrand, så att vi kan få exakt information om alla åstrand som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån åstrand efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med åstrand efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om åstrand är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest åstrand i världen

 1. Sverige Sverige (1411)
 2. Finland Finland (216)
 3. Norge Norge (42)
 4. Danmark Danmark (3)
 5. Förenta staterna Förenta staterna (2)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest åstrand runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med åstrand efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där åstrand är det vanligaste efternamnet och i vilka länder åstrand är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet åstrand har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till åstrand som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet åstrand eller något av de liknande efternamnen till åstrand kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet åstrand har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn åstrand, men med en gemensam rot.

 1. Astran
 2. Astrana
 3. Austran
 4. åström
 5. Astrada
 6. Astrain
 7. Astrau
 8. Astray
 9. Austreng
 10. Astrid
 11. Astraea
 12. Astrino
 13. Astra
 14. Austral
 15. Aiestaran
 16. Aistrop
 17. Aostri
 18. Asatryan
 19. Astara
 20. Astera
 21. Astorgano
 22. Astorino
 23. Astres
 24. Astrie
 25. Astries
 26. Astroin
 27. Astrom
 28. Astrop
 29. Astros
 30. Astrua
 31. Astruc
 32. Astruga
 33. Astrup
 34. Astrus
 35. Astry
 36. Asturiano
 37. Austerman
 38. Austermann
 39. Austre
 40. Austri