Efternamn åströmAtt veta mer om åström efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet åström ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet åström.

åström efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller åström, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet åström är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet åström

Visa karta över efternamnet åström

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest åström i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet åström, så att vi kan få exakt information om alla åström som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån åström efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med åström efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om åström är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest åström i världen

 1. Sverige Sverige (8022)
 2. Finland Finland (559)
 3. Norge Norge (49)
 4. Estland Estland (8)
 5. Danmark Danmark (3)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (3)
 7. Frankrike Frankrike (2)
 8. England England (2)
 9. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (1)
 10. Brasilien Brasilien (1)
 11. Botswana Botswana (1)
 12. Kina Kina (1)
 13. Spanien Spanien (1)
 14. Skottland Skottland (1)
 15. Grekland Grekland (1)
 16. Island Island (1)
 17. Saudiarabien Saudiarabien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest åström runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med åström efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där åström är det vanligaste efternamnet och i vilka länder åström är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet åström när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande åström.

 1. åstrand
 2. Astrom
 3. Astré
 4. Aistrop
 5. Aostri
 6. Astrada
 7. Astrain
 8. Astran
 9. Astrana
 10. Astrau
 11. Astray
 12. Astres
 13. Astrie
 14. Astries
 15. Astroin
 16. Astrop
 17. Astros
 18. Astrua
 19. Astruc
 20. Astruga
 21. Astrup
 22. Astrus
 23. Astry
 24. Austran
 25. Austre
 26. Austreng
 27. Austri
 28. Austria
 29. Austrich
 30. Austry
 31. Astre
 32. Astrid
 33. Astro
 34. Astrov
 35. Astraea
 36. Austrie
 37. Astrino
 38. Astra
 39. Astroza
 40. Austral