Efternamn AaijAtt veta mer om Aaij efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aaij ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aaij.

Aaij efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aaij, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aaij är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aaij

Visa karta över efternamnet Aaij

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aaij i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aaij, så att vi kan få exakt information om alla Aaij som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aaij efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aaij efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aaij är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aaij i världen

 1. Nederländerna Nederländerna (151)
 2. Indonesien Indonesien (3)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 4. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aaij runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aaij efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aaij är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aaij är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aaij när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aaij.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aaij har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aaij som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aaij kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aaij ha uppstått, som vi kan se.

 1. Aage
 2. Aas
 3. Aase
 4. Aaz
 5. Acio
 6. Aciu
 7. Agi
 8. Agie
 9. Agiu
 10. Ahaik
 11. Ahis
 12. Ais
 13. Aix
 14. Aiz
 15. Akai
 16. Aki
 17. Akiu
 18. Aoiz
 19. Asai
 20. Asi
 21. Asia
 22. Asio
 23. Awais
 24. Ayais
 25. Asih
 26. Azi
 27. Aaas
 28. Aago
 29. Aj
 30. Aiju
 31. Aasa
 32. Ajio
 33. Agio
 34. Akia
 35. Aji
 36. Azie
 37. Akaiy
 38. Aach
 39. Aack
 40. Akie