Efternamn AameenAtt veta mer om Aameen efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aameen ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aameen.

Aameen efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aameen, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aameen är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aameen

Visa karta över efternamnet Aameen

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aameen i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aameen, så att vi kan få exakt information om alla Aameen som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aameen efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aameen efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aameen är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aameen i världen

 1. Pakistan Pakistan (33773)
 2. Indien Indien (58)
 3. Thailand Thailand (2)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 5. Grekland Grekland (1)
 6. Maldiverna Maldiverna (1)
 7. Malawi Malawi (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aameen runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aameen efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aameen är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aameen är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aameen. Detta beror på att efternamnet Aameen ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aameen har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aameen som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Ameen
 2. Amen
 3. Ammen
 4. Aumen
 5. Aymen
 6. Aimen
 7. Aamoun
 8. Ameena
 9. Aamimi
 10. Aanan
 11. Ahmann
 12. Ahmian
 13. Ahnen
 14. Ahonen
 15. Aiman
 16. Aimon
 17. Amain
 18. Aman
 19. Amann
 20. Amian
 21. Amin
 22. Amion
 23. Amman
 24. Ammann
 25. Ammon
 26. Amon
 27. Amyn
 28. Anien
 29. Annen
 30. Auman
 31. Aumann
 32. Ayman
 33. Aymon
 34. Aimin
 35. Amena
 36. Amoon
 37. Aamoum
 38. Ammoun
 39. Ameni
 40. Amoin