Efternamn AamimiAtt veta mer om Aamimi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aamimi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aamimi.

Aamimi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aamimi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aamimi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aamimi

Visa karta över efternamnet Aamimi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aamimi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aamimi, så att vi kan få exakt information om alla Aamimi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aamimi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aamimi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aamimi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aamimi i världen

 1. Marocko Marocko (477)
 2. Spanien Spanien (22)
 3. Nederländerna Nederländerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aamimi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aamimi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aamimi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aamimi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aamimi genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aamimi när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aamimi.

Att avgöra om efternamnet Aamimi eller något av de liknande efternamnen till Aamimi kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aamimi har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aamimi, men med en gemensam rot.

 1. Amimi
 2. Aimini
 3. Amini
 4. Aymami
 5. Amami
 6. Ahmian
 7. Aimoni
 8. Amama
 9. Amani
 10. Amiama
 11. Amian
 12. Amiani
 13. Amin
 14. Amina
 15. Amine
 16. Aminu
 17. Amion
 18. Ammama
 19. Anim
 20. Anima
 21. Aimin
 22. Aamoum
 23. Ayanami
 24. Amoni
 25. Amamoi
 26. Amamu
 27. Aymoni
 28. Anime
 29. Aamoun
 30. Ameni
 31. Aameen
 32. Amamo
 33. Amamiya
 34. Amino
 35. Amame
 36. Amum
 37. Aanam
 38. Ammam
 39. Ahmine
 40. Aanan