Efternamn AananAtt veta mer om Aanan efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aanan ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aanan.

Aanan efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aanan, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aanan är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aanan

Visa karta över efternamnet Aanan

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aanan i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aanan, så att vi kan få exakt information om alla Aanan som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aanan efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aanan efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aanan är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aanan i världen

 1. Marocko Marocko (307)
 2. Nigeria Nigeria (35)
 3. Spanien Spanien (23)
 4. Indien Indien (14)
 5. Belgien Belgien (12)
 6. Bangladesh Bangladesh (4)
 7. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (2)
 8. Pakistan Pakistan (2)
 9. Danmark Danmark (1)
 10. Algeriet Algeriet (1)
 11. Thailand Thailand (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aanan runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aanan efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aanan är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aanan är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aanan. Detta beror på att efternamnet Aanan ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aanan har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aanan som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Aanan eller något av de liknande efternamnen till Aanan kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aanan har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aanan, men med en gemensam rot.

 1. Anan
 2. Annan
 3. Aynan
 4. Aanam
 5. Aananou
 6. Ahnen
 7. Ahnin
 8. Aiman
 9. Aman
 10. Amann
 11. Amian
 12. Amman
 13. Anam
 14. Anane
 15. Anani
 16. Annen
 17. Annin
 18. Annon
 19. Anyan
 20. Auman
 21. Ayman
 22. Anon
 23. Anana
 24. Anano
 25. Ayenan
 26. Amana
 27. Amyan
 28. Anen
 29. Annam
 30. A man
 31. Aunon
 32. Ainane
 33. Annane
 34. Ahanin
 35. Annani
 36. Ahmann
 37. Ahmian
 38. Ahonen
 39. Aimon
 40. Amain