Efternamn AandaAtt veta mer om Aanda efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aanda ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aanda.

Aanda efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aanda, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aanda är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aanda

Visa karta över efternamnet Aanda

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aanda i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aanda, så att vi kan få exakt information om alla Aanda som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aanda efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aanda efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aanda är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aanda i världen

 1. Indien Indien (25)
 2. Nigeria Nigeria (18)
 3. Indonesien Indonesien (17)
 4. Pakistan Pakistan (1)
 5. Zimbabwe Zimbabwe (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aanda runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aanda efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aanda är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aanda är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aanda genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aanda. Detta beror på att efternamnet Aanda ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aanda när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aanda.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aanda har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aanda som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Anda
 2. Ahanda
 3. Ahanada
 4. Amada
 5. And
 6. Anday
 7. Ande
 8. Andi
 9. Andia
 10. Ando
 11. Andu
 12. Andua
 13. Andy
 14. Anta
 15. Aundy
 16. Anaida
 17. Amuda
 18. Aamodt
 19. Aamot
 20. Ahmida
 21. Ainat
 22. Amad
 23. Amade
 24. Amadi
 25. Amado
 26. Amadu
 27. Amata
 28. Amdua
 29. Amed
 30. Amedi
 31. Amedo
 32. Amid
 33. Amido
 34. Amnad
 35. Amodia
 36. Amodo
 37. Anat
 38. Andaya
 39. Andoe
 40. Andoh