Efternamn AamotAtt veta mer om Aamot efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aamot ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aamot.

Aamot efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aamot, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aamot är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aamot

Visa karta över efternamnet Aamot

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aamot i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aamot, så att vi kan få exakt information om alla Aamot som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aamot efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aamot efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aamot är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aamot i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (463)
 2. Norge Norge (363)
 3. Australien Australien (21)
 4. Kanada Kanada (19)
 5. Sverige Sverige (15)
 6. Danmark Danmark (6)
 7. Tyskland Tyskland (4)
 8. Schweiz Schweiz (1)
 9. Kina Kina (1)
 10. Dominikanska republiken Dominikanska republiken (1)
 11. Frankrike Frankrike (1)
 12. England England (1)
 13. Nederländerna Nederländerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aamot runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aamot efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aamot är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aamot är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aamot genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aamot när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aamot.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aamot har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aamot som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aamot kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aamot ha uppstått, som vi kan se.

 1. Aamodt
 2. Aamoth
 3. Aamod
 4. Ahmat
 5. Ahmet
 6. Amat
 7. Amet
 8. Amiot
 9. Amit
 10. Amoth
 11. Amott
 12. Amyot
 13. Aymat
 14. Awamat
 15. Amoit
 16. Aimoto
 17. Ahamat
 18. Aanda
 19. Ahamad
 20. Ahamed
 21. Ahmad
 22. Ahmed
 23. Ahmeti
 24. Ainat
 25. Amad
 26. Amado
 27. Amadou
 28. Amata
 29. Amate
 30. Amati
 31. Amato
 32. Amed
 33. Ameti
 34. Amid
 35. Amiet
 36. Amiott
 37. Amith
 38. Amodo
 39. Amti
 40. Anat