Efternamn AamodAtt veta mer om Aamod efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aamod ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aamod.

Aamod efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aamod, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aamod är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aamod

Visa karta över efternamnet Aamod

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aamod i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aamod, så att vi kan få exakt information om alla Aamod som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aamod efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aamod efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aamod är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aamod i världen

 1. Egypten Egypten (153)
 2. Indien Indien (14)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aamod runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aamod efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aamod är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aamod är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aamod när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aamod.

Att avgöra om efternamnet Aamod eller något av de liknande efternamnen till Aamod kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aamod har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aamod, men med en gemensam rot.

 1. Aamodt
 2. Aamot
 3. Aamoth
 4. Ahamad
 5. Ahamed
 6. Ahmad
 7. Ahmed
 8. Amad
 9. Amed
 10. Amid
 11. Amodo
 12. Aimad
 13. Amodu
 14. Ammad
 15. Ahmid
 16. Ahamd
 17. Aanda
 18. Ahammed
 19. Ahmadi
 20. Ahmadu
 21. Ahmady
 22. Ahmat
 23. Ahmet
 24. Ahmida
 25. Ahmmed
 26. Amada
 27. Amade
 28. Amadi
 29. Amado
 30. Amadou
 31. Amadu
 32. Amat
 33. Amato
 34. Amedi
 35. Amedo
 36. Amet
 37. Amido
 38. Amiot
 39. Amit
 40. Amnad