Efternamn AamodtAtt veta mer om Aamodt efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aamodt ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aamodt.

Aamodt efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aamodt, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aamodt är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aamodt

Visa karta över efternamnet Aamodt

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aamodt i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aamodt, så att vi kan få exakt information om alla Aamodt som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aamodt efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aamodt efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aamodt är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aamodt i världen

 1. Norge Norge (2113)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (1095)
 3. Sverige Sverige (31)
 4. Danmark Danmark (25)
 5. Singapore Singapore (19)
 6. Kanada Kanada (16)
 7. Australien Australien (12)
 8. Nya Zeeland Nya Zeeland (12)
 9. Spanien Spanien (11)
 10. Tyskland Tyskland (5)
 11. Kina Kina (3)
 12. England England (3)
 13. Luxemburg Luxemburg (2)
 14. Schweiz Schweiz (1)
 15. Ecuador Ecuador (1)
 16. Frankrike Frankrike (1)
 17. Irland Irland (1)
 18. Kirgizistan Kirgizistan (1)
 19. Moçambique Moçambique (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aamodt runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aamodt efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aamodt är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aamodt är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aamodt genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aamodt när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aamodt.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Aamodt har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Aamodt som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aamodt kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aamodt ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Aamodt eller något av de liknande efternamnen till Aamodt kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aamodt har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aamodt, men med en gemensam rot.

 1. Aamot
 2. Aamod
 3. Aamoth
 4. Amodo
 5. Amott
 6. Amodu
 7. Amoit
 8. Aanda
 9. Ahamad
 10. Ahamed
 11. Ahmad
 12. Ahmadi
 13. Ahmadu
 14. Ahmady
 15. Ahmat
 16. Ahmed
 17. Ahmet
 18. Ahmida
 19. Amad
 20. Amada
 21. Amade
 22. Amadi
 23. Amado
 24. Amadu
 25. Amat
 26. Amed
 27. Amedi
 28. Amedo
 29. Amet
 30. Amid
 31. Amido
 32. Amiet
 33. Amiot
 34. Amiott
 35. Amit
 36. Amodei
 37. Amodeo
 38. Amodia
 39. Amodio
 40. Amoedo