Efternamn AazawiAtt veta mer om Aazawi efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aazawi ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aazawi.

Aazawi efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aazawi, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aazawi är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aazawi

Visa karta över efternamnet Aazawi

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aazawi i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aazawi, så att vi kan få exakt information om alla Aazawi som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aazawi efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aazawi efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aazawi är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aazawi i världen

 1. Kanada Kanada (3)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aazawi runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aazawi efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aazawi är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aazawi är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aazawi genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aazawi. Detta beror på att efternamnet Aazawi ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aazawi när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aazawi.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aazawi kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aazawi ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Aazawi eller något av de liknande efternamnen till Aazawi kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aazawi har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aazawi, men med en gemensam rot.

 1. Azawi
 2. Aizawa
 3. Azzaui
 4. Akkawi
 5. Aazaoui
 6. Aakki
 7. Aaz
 8. Aeza
 9. Agahi
 10. Aiazzi
 11. Aiza
 12. Ajayi
 13. Akai
 14. Aoyagi
 15. Asai
 16. Ashaw
 17. Ashawe
 18. Auza
 19. Auzay
 20. Ayaza
 21. Ayza
 22. Aza
 23. Azaoui
 24. Azqui
 25. Azza
 26. Azzaoui
 27. Azzi
 28. Auzki
 29. Auzqui
 30. Ayaki
 31. Azi
 32. Aaas
 33. Aasa
 34. Aisawa
 35. Azah
 36. Awazi
 37. Aghaei
 38. Aaqaee
 39. Aaqaie
 40. Azao