Efternamn AbarleAtt veta mer om Abarle efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abarle ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abarle.

Abarle efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abarle, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abarle är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abarle

Visa karta över efternamnet Abarle

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abarle i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abarle, så att vi kan få exakt information om alla Abarle som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abarle efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abarle efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abarle är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abarle i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (133)
 2. Indien Indien (4)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abarle runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abarle efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abarle är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abarle är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abarle genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abarle har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abarle som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Aberle
 2. Aberli
 3. Abrile
 4. Abraila
 5. Abralde
 6. Abrell
 7. Abriel
 8. Abril
 9. Abrill
 10. Abrol
 11. Aprile
 12. Aubarell
 13. Avrile
 14. Aberola
 15. Abarullo
 16. Abrales
 17. Abberley
 18. Abrahall
 19. Abraldes
 20. Abraldez
 21. Abrial
 22. Abriola
 23. Apperley
 24. Aprelev
 25. April
 26. Aprili
 27. Aprill
 28. Apuril
 29. Aupperle
 30. Auvril
 31. Averell
 32. Averill
 33. Avril
 34. Avrill
 35. Avrille
 36. Abriol
 37. Aberlich
 38. Avarello
 39. Aubril
 40. Averall