Efternamn AbberleyAtt veta mer om Abberley efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abberley ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abberley.

Abberley efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abberley, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abberley är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abberley

Visa karta över efternamnet Abberley

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abberley i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abberley, så att vi kan få exakt information om alla Abberley som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abberley efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abberley efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abberley är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abberley i världen

 1. England England (301)
 2. Wales Wales (54)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (33)
 4. Skottland Skottland (28)
 5. Australien Australien (23)
 6. Danmark Danmark (5)
 7. Italien Italien (2)
 8. Schweiz Schweiz (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abberley runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abberley efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abberley är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abberley är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abberley när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abberley.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abberley kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abberley ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abberley eller något av de liknande efternamnen till Abberley kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abberley har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abberley, men med en gemensam rot.

 1. Aberle
 2. Apperley
 3. Abarle
 4. Aberli
 5. Abrell
 6. Abriel
 7. Aprelev
 8. Aupperle
 9. Aupperlee
 10. Abrile
 11. Aberola
 12. Aberlich
 13. Abrales
 14. Abraila
 15. Abralde
 16. Abraldes
 17. Abraldez
 18. Abrial
 19. Abril
 20. Abrill
 21. Abriola
 22. Abrol
 23. Aprile
 24. Aubarell
 25. Auferil
 26. Averell
 27. Averill
 28. Averoldi
 29. Avrile
 30. Avrille
 31. Abriol
 32. Abarullo
 33. Aubril
 34. Averall
 35. Abrahall
 36. April
 37. Aprili
 38. Aprill
 39. Apuril
 40. Auvril