Efternamn ácsAtt veta mer om ács efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet ács ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet ács.

ács efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller ács, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet ács är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet ács

Visa karta över efternamnet ács

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest ács i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet ács, så att vi kan få exakt information om alla ács som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån ács efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med ács efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om ács är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest ács i världen

 1. Ungern Ungern (11663)
 2. Slovakien Slovakien (183)
 3. Rumänien Rumänien (54)
 4. Tjeckien Tjeckien (20)
 5. Sverige Sverige (5)
 6. Danmark Danmark (2)
 7. Förenta staterna Förenta staterna (2)
 8. Österrike Österrike (1)
 9. Brasilien Brasilien (1)
 10. Kanada Kanada (1)
 11. Schweiz Schweiz (1)
 12. Finland Finland (1)
 13. Frankrike Frankrike (1)
 14. England England (1)
 15. Ukraina Ukraina (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest ács runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med ács efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där ács är det vanligaste efternamnet och i vilka länder ács är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet ács har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till ács som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Acs
 2. áz
 3. Aas
 4. Aca
 5. Ace
 6. Ach
 7. Ack
 8. Acks
 9. Aco
 10. Acu
 11. Acy
 12. Aggs
 13. Ahis
 14. Aice
 15. Aich
 16. Aici
 17. Ais
 18. Aos
 19. As
 20. Asca
 21. Asch
 22. Asci
 23. Asco
 24. Auca
 25. Auce
 26. Auch
 27. Auci
 28. Auck
 29. Aus
 30. Awes
 31. Awys
 32. Ayas
 33. Ayca
 34. Aych
 35. Ayes
 36. Ayos
 37. Ayus
 38. Azca
 39. Ac
 40. Azco