Efternamn ázAtt veta mer om áz efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet áz ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet áz.

áz efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller áz, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet áz är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet áz

Visa karta över efternamnet áz

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest áz i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet áz, så att vi kan få exakt information om alla áz som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån áz efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med áz efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om áz är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest áz i världen

 1. Ungern Ungern (921)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest áz runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med áz efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där áz är det vanligaste efternamnet och i vilka länder áz är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet áz genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som áz. Detta beror på att efternamnet áz ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet áz har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till áz som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet áz kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till áz ha uppstått, som vi kan se.

 1. Aaz
 2. Aiz
 3. Auz
 4. Az
 5. ács
 6. Aoz
 7. Azz
 8. Asz
 9. Aas
 10. Aca
 11. Ace
 12. Ach
 13. Ack
 14. Aco
 15. Acs
 16. Acu
 17. Acy
 18. Aek
 19. Aeza
 20. Aga
 21. Age
 22. Agi
 23. Ago
 24. Agu
 25. Agy
 26. Ais
 27. Aix
 28. Aiza
 29. Aja
 30. Ajo
 31. Ak
 32. Aka
 33. Ake
 34. Aki
 35. Ako
 36. Aoiz
 37. Aos
 38. As
 39. Asa
 40. Ash