Efternamn åhmanAtt veta mer om åhman efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet åhman ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet åhman.

åhman efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller åhman, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet åhman är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet åhman

Visa karta över efternamnet åhman

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest åhman i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet åhman, så att vi kan få exakt information om alla åhman som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån åhman efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med åhman efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om åhman är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest åhman i världen

 1. Sverige Sverige (1464)
 2. Finland Finland (324)
 3. Norge Norge (8)
 4. Danmark Danmark (2)
 5. England England (2)
 6. Belgien Belgien (1)
 7. Schweiz Schweiz (1)
 8. Estland Estland (1)
 9. Hongkong Hongkong (1)
 10. Irland Irland (1)
 11. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest åhman runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med åhman efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där åhman är det vanligaste efternamnet och i vilka länder åhman är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet åhman när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande åhman.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet åhman kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till åhman ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet åhman eller något av de liknande efternamnen till åhman kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet åhman har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn åhman, men med en gemensam rot.

 1. åman
 2. Ahmann
 3. Ahmian
 4. Aiman
 5. Aman
 6. Amman
 7. Auman
 8. Ayman
 9. A man
 10. Ahmane
 11. Ahiman
 12. Aanan
 13. Ahnen
 14. Ahnin
 15. Aimon
 16. Amain
 17. Amama
 18. Amane
 19. Amani
 20. Amann
 21. Amano
 22. Amen
 23. Amian
 24. Amin
 25. Ammann
 26. Ammen
 27. Ammon
 28. Amon
 29. Amyn
 30. Anama
 31. Anan
 32. Anema
 33. Anima
 34. Annan
 35. Anyan
 36. Aumann
 37. Aumen
 38. Aymon
 39. Aynan
 40. Aimin