Efternamn AaaAtt veta mer om Aaa efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aaa ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aaa.

Aaa efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aaa, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aaa är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aaa

Visa karta över efternamnet Aaa

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aaa i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aaa, så att vi kan få exakt information om alla Aaa som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aaa efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aaa efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aaa är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aaa i världen

 1. Uruguay Uruguay (38)
 2. Indonesien Indonesien (27)
 3. Afghanistan Afghanistan (12)
 4. Iran Iran (9)
 5. Mongoliet Mongoliet (4)
 6. Filippinerna Filippinerna (3)
 7. Indien Indien (2)
 8. Malaysia Malaysia (2)
 9. Niger Niger (2)
 10. Polen Polen (2)
 11. Israel Israel (1)
 12. Slovakien Slovakien (1)
 13. Taiwan Taiwan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aaa runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aaa efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aaa är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aaa är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aaa genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aaa när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aaa.

 1. Aa
 2. Aia
 3. Awa
 4. Aya
 5. Aaya
 6. Aaah
 7. Ayaa
 8. Aua
 9. Aaaa
 10. Ahaa
 11. Aah
 12. A
 13. Ae
 14. Aeh
 15. Ah
 16. Ahe
 17. Ahia
 18. Aho
 19. Ai
 20. Aiu
 21. Ao
 22. Aou
 23. Au
 24. Aue
 25. Aw
 26. Awai
 27. Awaya
 28. Awe
 29. Ay
 30. Ayaia
 31. Ayau
 32. Aye
 33. Ayi
 34. Ayo
 35. Aowa
 36. Aio
 37. Ayah
 38. Auwa
 39. Away
 40. Aie