Efternamn AaahAtt veta mer om Aaah efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aaah ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aaah.

Aaah efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aaah, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aaah är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aaah

Visa karta över efternamnet Aaah

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aaah i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aaah, så att vi kan få exakt information om alla Aaah som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aaah efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aaah efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aaah är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aaah i världen

 1. Malaysia Malaysia (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aaah runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aaah efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aaah är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aaah är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aaah genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aaah kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aaah ha uppstått, som vi kan se.

 1. Ayah
 2. Awah
 3. Aaaa
 4. Aaa
 5. Aah
 6. Aa
 7. Aeh
 8. Ah
 9. Aia
 10. Awa
 11. Awai
 12. Awuah
 13. Aya
 14. Ayau
 15. Aaya
 16. Away
 17. Ayai
 18. Awae
 19. Ayaa
 20. Aua
 21. Ahaa
 22. Aouah
 23. Aaaaa
 24. A
 25. Ae
 26. Ahe
 27. Ahee
 28. Ahia
 29. Aho
 30. Ahoy
 31. Ai
 32. Aiu
 33. Ao
 34. Aou
 35. Au
 36. Aue
 37. Auwae
 38. Aw
 39. Awaya
 40. Awe