Efternamn AayaAtt veta mer om Aaya efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aaya ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aaya.

Aaya efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aaya, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aaya är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aaya

Visa karta över efternamnet Aaya

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aaya i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aaya, så att vi kan få exakt information om alla Aaya som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aaya efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aaya efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aaya är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aaya i världen

 1. Indien Indien (56)
 2. Nigeria Nigeria (31)
 3. Marocko Marocko (4)
 4. Mexiko Mexiko (4)
 5. Mauretanien Mauretanien (2)
 6. Uganda Uganda (2)
 7. Afghanistan Afghanistan (1)
 8. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (1)
 9. Kenya Kenya (1)
 10. Niger Niger (1)
 11. Pakistan Pakistan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aaya runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aaya efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aaya är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aaya är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aaya när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aaya.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Aaya kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Aaya ha uppstått, som vi kan se.

 1. Awaya
 2. Aya
 3. Aaaa
 4. Aaa
 5. Aa
 6. Aheya
 7. Ahia
 8. Aia
 9. Awa
 10. Ay
 11. Ayaia
 12. Ayau
 13. Aye
 14. Ayi
 15. Ayo
 16. Aowa
 17. Ayah
 18. Auwa
 19. Away
 20. Aaah
 21. Aiyu
 22. Ayai
 23. Ayayi
 24. Ahua
 25. Ayaa
 26. Ahayi
 27. Aua
 28. Aiy
 29. Aeia
 30. Ayu
 31. Ahaa
 32. Aaaaa
 33. Aah
 34. Ahyi
 35. A
 36. Ae
 37. Aeh
 38. Ah
 39. Ahe
 40. Ahee