Efternamn AahAtt veta mer om Aah efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aah ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aah.

Aah efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aah, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aah är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aah

Visa karta över efternamnet Aah

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aah i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aah, så att vi kan få exakt information om alla Aah som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aah efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aah efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aah är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aah i världen

 1. Indonesien Indonesien (926)
 2. Egypten Egypten (336)
 3. Nigeria Nigeria (198)
 4. Iran Iran (68)
 5. Indien Indien (14)
 6. Pakistan Pakistan (6)
 7. Malaysia Malaysia (5)
 8. Papua Nya Guinea Papua Nya Guinea (4)
 9. Saudiarabien Saudiarabien (4)
 10. Förenta staterna Förenta staterna (4)
 11. Thailand Thailand (3)
 12. Kamerun Kamerun (2)
 13. Afghanistan Afghanistan (1)
 14. Kuwait Kuwait (1)
 15. Palestinska territoriet Palestinska territoriet (1)
 16. Somalia Somalia (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aah runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aah efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aah är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aah är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Aah när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Aah.

Att avgöra om efternamnet Aah eller något av de liknande efternamnen till Aah kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Aah har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Aah, men med en gemensam rot.

 1. Aa
 2. Aeh
 3. Ah
 4. Ayah
 5. Aaah
 6. Awah
 7. Aaa
 8. A
 9. Ae
 10. Ahe
 11. Aho
 12. Ai
 13. Aia
 14. Aiu
 15. Ao
 16. Aou
 17. Au
 18. Aue
 19. Aw
 20. Awa
 21. Awai
 22. Awe
 23. Awuah
 24. Ay
 25. Aya
 26. Ayau
 27. Aye
 28. Ayi
 29. Ayo
 30. Aio
 31. Aaya
 32. Away
 33. Aie
 34. Aoi
 35. Ayai
 36. Awo
 37. Awae
 38. Aihe
 39. Ayaa