Efternamn Abanades



Att veta mer om Abanades efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abanades ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abanades.

Abanades efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abanades, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abanades är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abanades

Visa karta över efternamnet Abanades

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abanades i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abanades, så att vi kan få exakt information om alla Abanades som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abanades efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abanades efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abanades är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abanades i världen

 1. Spanien Spanien (599)
 2. Frankrike Frankrike (6)
 3. England England (3)
 4. Chile Chile (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abanades runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abanades efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abanades är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abanades är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abanades genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abanades. Detta beror på att efternamnet Abanades ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abanades när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abanades.

 1. Abande
 2. Abinader
 3. Abundes
 4. Abnader
 5. Abanda
 6. Abando
 7. Abante
 8. Abonde
 9. Abounader
 10. Abundez
 11. Abundis
 12. Afanador
 13. Avinader
 14. Abi nader
 15. Abandja
 16. Abanto
 17. Abend
 18. Abente
 19. Abnet
 20. Abondi
 21. Abondio
 22. Abuhamdeh
 23. Abundiz
 24. Abundo
 25. Apontes
 26. Avante
 27. Avants
 28. Avintes
 29. Avondet
 30. Abundio
 31. Abundia
 32. Abenatar
 33. Abunda
 34. Abendaño
 35. Abentin
 36. Afantrous
 37. Afendi
 38. Aponte
 39. Apuntate
 40. Apunte