Efternamn AbanteAtt veta mer om Abante efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abante ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abante.

Abante efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abante, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abante är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abante

Visa karta över efternamnet Abante

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abante i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abante, så att vi kan få exakt information om alla Abante som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abante efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abante efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abante är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abante i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (6613)
 2. Saudiarabien Saudiarabien (237)
 3. Benin Benin (193)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (99)
 5. Spanien Spanien (44)
 6. Peru Peru (28)
 7. Singapore Singapore (19)
 8. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (14)
 9. Kanada Kanada (7)
 10. Indien Indien (4)
 11. Mexiko Mexiko (4)
 12. Australien Australien (1)
 13. Brunei Brunei (1)
 14. England England (1)
 15. Guam Guam (1)
 16. Sydkorea Sydkorea (1)
 17. Marocko Marocko (1)
 18. Nigeria Nigeria (1)
 19. Norge Norge (1)
 20. Qatar Qatar (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abante runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abante efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abante är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abante är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abante har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abante som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abante kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abante ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abande
 2. Abanto
 3. Abente
 4. Avante
 5. Abanda
 6. Abando
 7. Abonde
 8. Aponte
 9. Apunte
 10. Avant
 11. Avanto
 12. Avants
 13. Avanti
 14. Abanades
 15. Abend
 16. Abentin
 17. Abnet
 18. Abondi
 19. Abundes
 20. Abundez
 21. Abundo
 22. Apontes
 23. Avent
 24. Aventi
 25. Avintes
 26. Avonto
 27. Avento
 28. Abiantun
 29. Abandja
 30. Abunda
 31. Abinader
 32. Abondio
 33. Abundis
 34. Abundiz
 35. Afendi
 36. Apuntate
 37. Auffant
 38. Avenati
 39. Avenet
 40. Avenett