Efternamn AbandoAtt veta mer om Abando efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abando ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abando.

Abando efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abando, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abando är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abando

Visa karta över efternamnet Abando

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abando i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abando, så att vi kan få exakt information om alla Abando som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abando efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abando efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abando är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abando i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (3441)
 2. Saudiarabien Saudiarabien (237)
 3. Spanien Spanien (202)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (115)
 5. Mexiko Mexiko (67)
 6. Kanada Kanada (29)
 7. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (27)
 8. Colombia Colombia (21)
 9. Peru Peru (14)
 10. Venezuela Venezuela (13)
 11. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (8)
 12. Kamerun Kamerun (5)
 13. England England (3)
 14. Ecuador Ecuador (2)
 15. Niger Niger (2)
 16. Bolivia Bolivia (1)
 17. Frankrike Frankrike (1)
 18. Honduras Honduras (1)
 19. Irland Irland (1)
 20. Island Island (1)
 21. Italien Italien (1)
 22. Nigeria Nigeria (1)
 23. Qatar Qatar (1)
 24. Singapore Singapore (1)
 25. Vietnam Vietnam (1)
 26. Zambia Zambia (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abando runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abando efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abando är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abando är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abando genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abando. Detta beror på att efternamnet Abando ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abando när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abando.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abando har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abando som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abanda
 2. Abande
 3. Abanto
 4. Abundo
 5. Abante
 6. Abend
 7. Abonde
 8. Abondi
 9. Abondio
 10. Avanto
 11. Abundio
 12. Avendo
 13. Abandja
 14. Abunda
 15. Abanades
 16. Abente
 17. Abnet
 18. Abundes
 19. Abundez
 20. Abundis
 21. Abundiz
 22. Afanador
 23. Afendi
 24. Avant
 25. Avante
 26. Avants
 27. Avenido
 28. Avonto
 29. Abundia
 30. Apendi
 31. Apondi
 32. Avanti
 33. Abendano
 34. Avento
 35. Avond
 36. Abondano
 37. Abendaño
 38. Abendroth
 39. Abentin
 40. Abinader