Efternamn AbendrothAtt veta mer om Abendroth efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abendroth ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abendroth.

Abendroth efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abendroth, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abendroth är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abendroth

Visa karta över efternamnet Abendroth

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abendroth i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abendroth, så att vi kan få exakt information om alla Abendroth som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abendroth efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abendroth efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abendroth är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abendroth i världen

 1. Tyskland Tyskland (1795)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (1215)
 3. Nederländerna Nederländerna (52)
 4. Brasilien Brasilien (36)
 5. England England (36)
 6. Sydafrika Sydafrika (29)
 7. Kanada Kanada (20)
 8. Tjeckien Tjeckien (16)
 9. Frankrike Frankrike (15)
 10. Polen Polen (12)
 11. Australien Australien (7)
 12. Schweiz Schweiz (5)
 13. Bolivia Bolivia (4)
 14. Skottland Skottland (4)
 15. Österrike Österrike (3)
 16. Kina Kina (3)
 17. Chile Chile (2)
 18. Uganda Uganda (2)
 19. Belgien Belgien (1)
 20. Ungern Ungern (1)
 21. Island Island (1)
 22. Peru Peru (1)
 23. Sverige Sverige (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abendroth runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abendroth efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abendroth är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abendroth är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abendroth. Detta beror på att efternamnet Abendroth ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abendroth när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abendroth.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abendroth har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abendroth som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abendroth kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abendroth ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abendroth eller något av de liknande efternamnen till Abendroth kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abendroth har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abendroth, men med en gemensam rot.

 1. Abando
 2. Abend
 3. Abendaño
 4. Abendibar
 5. Abendivar
 6. Abente
 7. Abondio
 8. Abundo
 9. Abundio
 10. Abendano
 11. Avendo
 12. Abanda
 13. Abande
 14. Abante
 15. Abanto
 16. Abentin
 17. Abnet
 18. Abonde
 19. Abondi
 20. Abundes
 21. Abundez
 22. Abundis
 23. Abundiz
 24. Afantrous
 25. Afendi
 26. Avenati
 27. Avendaño
 28. Avenet
 29. Avenett
 30. Avenido
 31. Avent
 32. Aventi
 33. Avondet
 34. Abondaño
 35. Abundia
 36. Apendi
 37. Apendeki
 38. Avento
 39. Avendano
 40. Aben danan