Efternamn Aben dananAtt veta mer om Aben danan efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Aben danan ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Aben danan.

Aben danan efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Aben danan, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Aben danan är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Aben danan

Visa karta över efternamnet Aben danan

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Aben danan i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Aben danan, så att vi kan få exakt information om alla Aben danan som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Aben danan efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Aben danan efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Aben danan är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Aben danan i världen

 1. Frankrike Frankrike (5)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Aben danan runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Aben danan efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Aben danan är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Aben danan är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Aben danan genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Aben danan. Detta beror på att efternamnet Aben danan ofta har genomgått mutationer.

 1. Abendano
 2. Abendaño
 3. Abendibar
 4. Abendivar
 5. Avendano
 6. Abenatar
 7. Abondanza
 8. Abondano
 9. Abanda
 10. Abbondanza
 11. Abend
 12. Abendroth
 13. Abentin
 14. Abundancia
 15. Avendaño
 16. Avondano
 17. Abondaño
 18. Aventina
 19. Abundia
 20. Abu hamad
 21. Abou nada
 22. Abu matar
 23. Abu madin
 24. Abandja
 25. Avendañ
 26. Abunda
 27. Avenida
 28. Abanades
 29. Abande
 30. Abando
 31. Abante
 32. Abanto
 33. Abendschein
 34. Abente
 35. Abinader
 36. Abonde
 37. Abondi
 38. Abondio
 39. Abundes
 40. Abundez