Efternamn AbendañoAtt veta mer om Abendaño efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abendaño ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abendaño.

Abendaño efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abendaño, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abendaño är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abendaño

Visa karta över efternamnet Abendaño

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abendaño i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abendaño, så att vi kan få exakt information om alla Abendaño som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abendaño efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abendaño efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abendaño är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abendaño i världen

 1. Filippinerna Filippinerna (2370)
 2. Argentina Argentina (481)
 3. Ecuador Ecuador (396)
 4. Colombia Colombia (292)
 5. Peru Peru (256)
 6. Spanien Spanien (209)
 7. Puerto Rico Puerto Rico (172)
 8. Nicaragua Nicaragua (146)
 9. Venezuela Venezuela (119)
 10. Bolivia Bolivia (10)
 11. Panama Panama (8)
 12. Paraguay Paraguay (7)
 13. Chile Chile (5)
 14. Uruguay Uruguay (5)
 15. Mexiko Mexiko (2)
 16. Costa Rica Costa Rica (1)
 17. Qatar Qatar (1)
 18. El Salvador El Salvador (1)
 19. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abendaño runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abendaño efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abendaño är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abendaño är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abendaño genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abendaño när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abendaño.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abendaño har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abendaño som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abendaño eller något av de liknande efternamnen till Abendaño kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abendaño har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abendaño, men med en gemensam rot.

 1. Avendaño
 2. Abondaño
 3. Abendano
 4. Avendañ
 5. Avendano
 6. Abondano
 7. Abanda
 8. Abando
 9. Abend
 10. Abendibar
 11. Abendivar
 12. Abendroth
 13. Abondio
 14. Abundo
 15. Avondano
 16. Abundio
 17. Aben danan
 18. Avendo
 19. Abenatar
 20. Abunda
 21. Abondanza
 22. Abanades
 23. Abande
 24. Abanto
 25. Abbondanza
 26. Abente
 27. Abentin
 28. Abinader
 29. Abonde
 30. Abondi
 31. Abundancia
 32. Abundes
 33. Abundez
 34. Abundis
 35. Abundiz
 36. Afendi
 37. Avenati
 38. Avenido
 39. Aventino
 40. Abnader