Efternamn AbandeAtt veta mer om Abande efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abande ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abande.

Abande efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abande, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abande är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abande

Visa karta över efternamnet Abande

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abande i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abande, så att vi kan få exakt information om alla Abande som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abande efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abande efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abande är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abande i världen

 1. Nigeria Nigeria (294)
 2. Niger Niger (237)
 3. Filippinerna Filippinerna (163)
 4. Indien Indien (154)
 5. Kamerun Kamerun (115)
 6. Demokratiska republiken Kongo Demokratiska republiken Kongo (82)
 7. Kenya Kenya (9)
 8. Belgien Belgien (1)
 9. Elfenbenskusten Elfenbenskusten (1)
 10. Ghana Ghana (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abande runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abande efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abande är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abande är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abande. Detta beror på att efternamnet Abande ofta har genomgått mutationer.

Att avgöra om efternamnet Abande eller något av de liknande efternamnen till Abande kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abande har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abande, men med en gemensam rot.

 1. Abanda
 2. Abando
 3. Abante
 4. Abonde
 5. Abanades
 6. Abanto
 7. Abend
 8. Abente
 9. Abondi
 10. Abundes
 11. Abundez
 12. Abundo
 13. Avante
 14. Abandja
 15. Abunda
 16. Abinader
 17. Abnet
 18. Abondio
 19. Abundis
 20. Abundiz
 21. Afendi
 22. Aponte
 23. Apunte
 24. Avant
 25. Avanto
 26. Avants
 27. Avondet
 28. Abundio
 29. Abnader
 30. Abundia
 31. Apendi
 32. Apondi
 33. Avanti
 34. Avendo
 35. Avond
 36. Abentin
 37. Abounader
 38. Abuhamdeh
 39. Afanador
 40. Apontes