Efternamn AbbondanzaAtt veta mer om Abbondanza efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbondanza ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbondanza.

Abbondanza efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbondanza, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbondanza är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbondanza

Visa karta över efternamnet Abbondanza

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbondanza i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbondanza, så att vi kan få exakt information om alla Abbondanza som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbondanza efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbondanza efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbondanza är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbondanza i världen

 1. Italien Italien (2839)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (371)
 3. Brasilien Brasilien (243)
 4. Argentina Argentina (183)
 5. Frankrike Frankrike (49)
 6. Kanada Kanada (34)
 7. Portugal Portugal (28)
 8. Venezuela Venezuela (27)
 9. England England (23)
 10. Schweiz Schweiz (22)
 11. Uruguay Uruguay (20)
 12. Australien Australien (18)
 13. Marocko Marocko (4)
 14. Tyskland Tyskland (3)
 15. Spanien Spanien (2)
 16. Algeriet Algeriet (1)
 17. Peru Peru (1)
 18. Thailand Thailand (1)
 19. Tunisien Tunisien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbondanza runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbondanza efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbondanza är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbondanza är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbondanza genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abbondanza har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abbondanza som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abbondanza kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abbondanza ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abbondanza eller något av de liknande efternamnen till Abbondanza kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbondanza har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbondanza, men med en gemensam rot.

 1. Abondanza
 2. Abondano
 3. Abbondandolo
 4. Abundancia
 5. Avondano
 6. Abondaño
 7. Abbondanzieri
 8. Abendano
 9. Abanda
 10. Abendaño
 11. Abonde
 12. Abondi
 13. Abondio
 14. Abundez
 15. Abundiz
 16. Abundia
 17. Abbandonato
 18. Avendano
 19. Aben danan
 20. Abandja
 21. Abunda
 22. Abanades
 23. Abande
 24. Abando
 25. Abante
 26. Abanto
 27. Abend
 28. Abendibar
 29. Abendivar
 30. Abendroth
 31. Abentin
 32. Abinader
 33. Abounader
 34. Abundes
 35. Abundis
 36. Abundo
 37. Avendaño
 38. Avondet
 39. Aventina
 40. Abundio