Efternamn AbbondanzieriAtt veta mer om Abbondanzieri efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbondanzieri ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbondanzieri.

Abbondanzieri efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbondanzieri, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbondanzieri är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbondanzieri

Visa karta över efternamnet Abbondanzieri

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbondanzieri i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbondanzieri, så att vi kan få exakt information om alla Abbondanzieri som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbondanzieri efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbondanzieri efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbondanzieri är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbondanzieri i världen

 1. Italien Italien (99)
 2. Argentina Argentina (28)
 3. Österrike Österrike (21)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (17)
 5. Belgien Belgien (11)
 6. Schweiz Schweiz (3)
 7. Tyskland Tyskland (3)
 8. Brasilien Brasilien (1)
 9. Vitryssland Vitryssland (1)
 10. Kanada Kanada (1)
 11. Grekland Grekland (1)
 12. Nederländerna Nederländerna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbondanzieri runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbondanzieri efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbondanzieri är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbondanzieri är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abbondanzieri genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbondanzieri. Detta beror på att efternamnet Abbondanzieri ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbondanzieri när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbondanzieri.

Att avgöra om efternamnet Abbondanzieri eller något av de liknande efternamnen till Abbondanzieri kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbondanzieri har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbondanzieri, men med en gemensam rot.

 1. Abbondanza
 2. Abbondandolo
 3. Abondanza
 4. Abundancia
 5. Abondano
 6. Abinader
 7. Abonde
 8. Abondi
 9. Abondio
 10. Abounader
 11. Avondano
 12. Abondaño
 13. Abnader
 14. Abbandonato
 15. Abendano
 16. Abi nader
 17. Abanades
 18. Abanda
 19. Abande
 20. Abante
 21. Abendaño
 22. Abendibar
 23. Abendivar
 24. Abendschein
 25. Abundes
 26. Abundez
 27. Abundis
 28. Abundiz
 29. Avondet
 30. Abantzabalegi
 31. Abundio
 32. Abundia
 33. Avinader
 34. Apendeki
 35. Apondi
 36. Avendano
 37. Aben danan
 38. Abenatar
 39. Abunda
 40. Abouhammadi