Efternamn AbbandonatoAtt veta mer om Abbandonato efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbandonato ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbandonato.

Abbandonato efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbandonato, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbandonato är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbandonato

Visa karta över efternamnet Abbandonato

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbandonato i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbandonato, så att vi kan få exakt information om alla Abbandonato som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbandonato efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbandonato efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbandonato är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbandonato i världen

 1. Italien Italien (49)
 2. Kanada Kanada (33)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (9)
 4. Venezuela Venezuela (5)
 5. Argentina Argentina (3)
 6. Moldavien Moldavien (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbandonato runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbandonato efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbandonato är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbandonato är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbandonato. Detta beror på att efternamnet Abbandonato ofta har genomgått mutationer.

Att avgöra om efternamnet Abbandonato eller något av de liknande efternamnen till Abbandonato kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abbandonato har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abbandonato, men med en gemensam rot.

 1. Abanda
 2. Abando
 3. Abanto
 4. Abbondandolo
 5. Abbondanza
 6. Abendano
 7. Abandja
 8. Abondano
 9. Abande
 10. Abante
 11. Abendaño
 12. Abendibar
 13. Abendivar
 14. Abendroth
 15. Abondio
 16. Abundancia
 17. Abundo
 18. Avanto
 19. Avondano
 20. Avonto
 21. Abondaño
 22. Abundio
 23. Abundia
 24. Avendano
 25. Aben danan
 26. Abiantun
 27. Appendino
 28. Avventurato
 29. Abunda
 30. Abondanza
 31. Abanades
 32. Abend
 33. Abente
 34. Abentin
 35. Abnet
 36. Abonde
 37. Abondi
 38. Abundes
 39. Abundez
 40. Abundis