Efternamn AbendanoAtt veta mer om Abendano efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abendano ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abendano.

Abendano efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abendano, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abendano är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abendano

Visa karta över efternamnet Abendano

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abendano i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abendano, så att vi kan få exakt information om alla Abendano som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abendano efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abendano efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abendano är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abendano i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (127)
 2. Ecuador Ecuador (89)
 3. Filippinerna Filippinerna (61)
 4. Australien Australien (7)
 5. Qatar Qatar (6)
 6. Argentina Argentina (5)
 7. Peru Peru (4)
 8. Bolivia Bolivia (1)
 9. Brasilien Brasilien (1)
 10. Colombia Colombia (1)
 11. Frankrike Frankrike (1)
 12. Japan Japan (1)
 13. Mexiko Mexiko (1)
 14. Saudiarabien Saudiarabien (1)
 15. Uruguay Uruguay (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abendano runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abendano efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abendano är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abendano är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abendano. Detta beror på att efternamnet Abendano ofta har genomgått mutationer.

Att avgöra om efternamnet Abendano eller något av de liknande efternamnen till Abendano kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abendano har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abendano, men med en gemensam rot.

 1. Avendano
 2. Abondano
 3. Abendaño
 4. Avondano
 5. Abanda
 6. Abando
 7. Abend
 8. Abentin
 9. Abondio
 10. Abundo
 11. Avendaño
 12. Abondaño
 13. Abundio
 14. Aventino
 15. Aben danan
 16. Avendo
 17. Appendino
 18. Avendañ
 19. Abunda
 20. Abondanza
 21. Abande
 22. Abanto
 23. Abbondanza
 24. Abendibar
 25. Abendivar
 26. Abendroth
 27. Abente
 28. Abonde
 29. Abondi
 30. Abundancia
 31. Abundes
 32. Abundez
 33. Abundis
 34. Abundiz
 35. Afendi
 36. Avenati
 37. Avenido
 38. Aventin
 39. Aventina
 40. Abundia