Efternamn AbashevAtt veta mer om Abashev efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abashev ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abashev.

Abashev efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abashev, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abashev är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abashev

Visa karta över efternamnet Abashev

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abashev i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abashev, så att vi kan få exakt information om alla Abashev som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abashev efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abashev efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abashev är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abashev i världen

 1. Ryssland Ryssland (2678)
 2. Kazakstan Kazakstan (272)
 3. Uzbekistan Uzbekistan (151)
 4. Ukraina Ukraina (88)
 5. Kirgizistan Kirgizistan (26)
 6. Vitryssland Vitryssland (14)
 7. Bulgarien Bulgarien (2)
 8. Turkiet Turkiet (2)
 9. Armenien Armenien (1)
 10. Georgien Georgien (1)
 11. Moldavien Moldavien (1)
 12. Nederländerna Nederländerna (1)
 13. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abashev runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abashev efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abashev är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abashev är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abashev genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abashev. Detta beror på att efternamnet Abashev ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abashev när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abashev.

 1. Abishev
 2. Abasov
 3. Abisheva
 4. Abasova
 5. Abbasov
 6. Abzaev
 7. Abykeev
 8. Abuseef
 9. Abbasova
 10. Abspoel
 11. Abuseif
 12. Abusaba
 13. Abuşov
 14. Abişov
 15. Abykeeva
 16. Abacaba
 17. Abisaab
 18. Abazova
 19. Avisbal
 20. Abushaban
 21. Avagbo
 22. Abugaber
 23. Abuşova
 24. Abişova
 25. Aivazov
 26. Abuashvili
 27. Abbaspour
 28. Abu kaf
 29. Abu sbeih
 30. Abou cheb
 31. Abigaba
 32. Abuasfour
 33. Apezov
 34. Apacible
 35. Abogabir
 36. Abuchaibe
 37. Avocevou
 38. Abougabel
 39. Abu sabit
 40. Abu safieh