Efternamn AbasovaAtt veta mer om Abasova efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abasova ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abasova.

Abasova efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abasova, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abasova är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abasova

Visa karta över efternamnet Abasova

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abasova i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abasova, så att vi kan få exakt information om alla Abasova som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abasova efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abasova efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abasova är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abasova i världen

 1. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (9033)
 2. Ryssland Ryssland (2260)
 3. Uzbekistan Uzbekistan (1458)
 4. Georgien Georgien (728)
 5. Kirgizistan Kirgizistan (513)
 6. Turkmenistan Turkmenistan (213)
 7. Ukraina Ukraina (211)
 8. Kazakstan Kazakstan (116)
 9. Vitryssland Vitryssland (55)
 10. Förenta staterna Förenta staterna (22)
 11. Tyskland Tyskland (12)
 12. Sverige Sverige (6)
 13. Turkiet Turkiet (5)
 14. Armenien Armenien (3)
 15. Lettland Lettland (3)
 16. Belgien Belgien (2)
 17. Abchazien Abchazien (1)
 18. Italien Italien (1)
 19. Litauen Litauen (1)
 20. Moldavien Moldavien (1)
 21. Nederländerna Nederländerna (1)
 22. Norge Norge (1)
 23. Polen Polen (1)
 24. Tadzjikistan Tadzjikistan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abasova runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abasova efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abasova är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abasova är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abasova genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abasova har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abasova som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abasova kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abasova ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet Abasova eller något av de liknande efternamnen till Abasova kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abasova har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abasova, men med en gemensam rot.

 1. Abasov
 2. Abbasova
 3. Abazova
 4. Abbasov
 5. Abashev
 6. Abisheva
 7. Abusaba
 8. Abuşova
 9. Abişova
 10. Abacaba
 11. Aivazova
 12. Abspoel
 13. Abishev
 14. Abuseif
 15. Abzaev
 16. Abuşov
 17. Abişov
 18. Abykeeva
 19. Aivazov
 20. Abuseef
 21. Abbaspour
 22. Abu sobha
 23. Abigaba
 24. Abuasfour
 25. Apezov
 26. Abisaab
 27. Avisbal
 28. Abushaban
 29. Avagbo
 30. Abykeev
 31. Abuashvili
 32. Abu kaf
 33. Abzhaparova
 34. Abu osbah
 35. Apacible
 36. Abogabir
 37. Abugaber
 38. Avocevou
 39. Abou kaba
 40. Abu sabit