Efternamn AbbaspourAtt veta mer om Abbaspour efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abbaspour ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abbaspour.

Abbaspour efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abbaspour, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abbaspour är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abbaspour

Visa karta över efternamnet Abbaspour

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abbaspour i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abbaspour, så att vi kan få exakt information om alla Abbaspour som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abbaspour efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abbaspour efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abbaspour är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abbaspour i världen

 1. Iran Iran (35435)
 2. Förenta staterna Förenta staterna (76)
 3. Kanada Kanada (45)
 4. England England (18)
 5. Sverige Sverige (17)
 6. Förenade Arabemiraten Förenade Arabemiraten (10)
 7. Norge Norge (8)
 8. Australien Australien (6)
 9. Tyskland Tyskland (5)
 10. Belgien Belgien (3)
 11. Wales Wales (3)
 12. Brasilien Brasilien (2)
 13. Danmark Danmark (2)
 14. Frankrike Frankrike (2)
 15. Nederländerna Nederländerna (2)
 16. Afghanistan Afghanistan (1)
 17. Österrike Österrike (1)
 18. Schweiz Schweiz (1)
 19. Finland Finland (1)
 20. Nordirland Nordirland (1)
 21. Irak Irak (1)
 22. Italien Italien (1)
 23. Malaysia Malaysia (1)
 24. Senegal Senegal (1)
 25. Thailand Thailand (1)
 26. Turkiet Turkiet (1)
 27. Taiwan Taiwan (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abbaspour runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abbaspour efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abbaspour är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abbaspour är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abbaspour. Detta beror på att efternamnet Abbaspour ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abbaspour när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abbaspour.

 1. Abuasfour
 2. Abbasov
 3. Abbasova
 4. Abasov
 5. Abasova
 6. Abspoel
 7. Abashev
 8. Abazova
 9. Abishev
 10. Abisheva
 11. Abogabir
 12. Abuseif
 13. Abusaba
 14. Abzaev
 15. Avagbo
 16. Abugaber
 17. Abuşov
 18. Abuşova
 19. Abişov
 20. Abişova
 21. Avocevou
 22. Aivazov
 23. Abuseef
 24. Abuashvili
 25. Abu sabit
 26. Abu sobha
 27. Abu jaber
 28. Abu sbeih
 29. Abacaba
 30. Abisaab
 31. Aivazova
 32. Apacible
 33. Avisbal
 34. Abuchaibe
 35. Abushaban
 36. Abykeev
 37. Abykeeva
 38. Abougabel
 39. Ayebazibwe
 40. Abou kaba