Efternamn AbelbasovAtt veta mer om Abelbasov efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelbasov ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelbasov.

Abelbasov efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelbasov, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelbasov är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelbasov

Visa karta över efternamnet Abelbasov

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelbasov i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelbasov, så att vi kan få exakt information om alla Abelbasov som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelbasov efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelbasov efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelbasov är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelbasov i världen

 1. Kazakstan Kazakstan (4331)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelbasov runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelbasov efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelbasov är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelbasov är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Att avgöra om efternamnet Abelbasov eller något av de liknande efternamnen till Abelbasov kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abelbasov har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abelbasov, men med en gemensam rot.

 1. Abelov
 2. Abilov
 3. Ablaev
 4. Abylov
 5. Abeleven
 6. Abolafia
 7. Abolafio
 8. Apelby
 9. Apfelbaum
 10. Appelbaum
 11. Appelbom
 12. Appelboom
 13. Abulafia
 14. Abilova
 15. Abylova
 16. Avilov
 17. Abelovitz
 18. Aboulafia
 19. Aboulfath
 20. Aboulibada
 21. Afalava
 22. Afolabi
 23. Apfelbeck
 24. Applebaum
 25. Abalabide
 26. Aboulfadl
 27. Aboulfadle
 28. Abouelfath
 29. Apleby
 30. Applebee
 31. Appleberry
 32. Applebury
 33. Appleby
 34. Appleford
 35. Abu labdah
 36. Avolivolo
 37. Aboulfounoun