Efternamn AbelovitzAtt veta mer om Abelovitz efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelovitz ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelovitz.

Abelovitz efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelovitz, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelovitz är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelovitz

Visa karta över efternamnet Abelovitz

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelovitz i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelovitz, så att vi kan få exakt information om alla Abelovitz som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelovitz efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelovitz efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelovitz är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelovitz i världen

 1. Förenta staterna Förenta staterna (12)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelovitz runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelovitz efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelovitz är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelovitz är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Med tiden har efternamnet Abelovitz genomgått vissa förändringar i sin stavning eller uttal.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abelovitz. Detta beror på att efternamnet Abelovitz ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abelovitz när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abelovitz.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abelovitz har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abelovitz som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abelovitz eller något av de liknande efternamnen till Abelovitz kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abelovitz har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abelovitz, men med en gemensam rot.

 1. Abelov
 2. Abeleven
 3. Abilov
 4. Abilova
 5. Abylov
 6. Abylova
 7. Abolafia
 8. Abolafio
 9. Abalabide
 10. Abulafia
 11. Abelbasov
 12. Avilov
 13. Aboulafia
 14. Aboulfath
 15. Afalava
 16. Afolabi
 17. Apelby
 18. Ablaev
 19. Avolivolo
 20. Abouelfath
 21. Aboulibada
 22. Apfelbaum
 23. Apfelbeck
 24. Apleby
 25. Appelbaum
 26. Appelbom
 27. Appelboom
 28. Applebaum
 29. Applebee
 30. Applebury
 31. Appleby
 32. Appleford
 33. Abu labdah
 34. Aboulfadl
 35. Aboulfadle
 36. Aboulfounoun
 37. Appleberry