Efternamn AbelevenAtt veta mer om Abeleven efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abeleven ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abeleven.

Abeleven efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abeleven, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abeleven är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abeleven

Visa karta över efternamnet Abeleven

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abeleven i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abeleven, så att vi kan få exakt information om alla Abeleven som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abeleven efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abeleven efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abeleven är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abeleven i världen

 1. Surinam Surinam (28)
 2. Australien Australien (16)
 3. Nederländerna Nederländerna (15)
 4. Förenta staterna Förenta staterna (4)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abeleven runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abeleven efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abeleven är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abeleven är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abeleven. Detta beror på att efternamnet Abeleven ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abeleven har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abeleven som har en annan ursprung och betydelse.

Att avgöra om efternamnet Abeleven eller något av de liknande efternamnen till Abeleven kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet Abeleven har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn Abeleven, men med en gemensam rot.

 1. Abelov
 2. Applebee
 3. Abilov
 4. Abilova
 5. Ablaev
 6. Abylov
 7. Abylova
 8. Abelovitz
 9. Abolafia
 10. Abolafio
 11. Afalava
 12. Apelby
 13. Apleby
 14. Appleby
 15. Abulafia
 16. Abelbasov
 17. Avilov
 18. Aboulafia
 19. Aboulfath
 20. Afolabi
 21. Apfelbaum
 22. Apfelbeck
 23. Appelbaum
 24. Appelbom
 25. Appelboom
 26. Applebaum
 27. Appleberry
 28. Applebury
 29. Appleford
 30. Abalabide
 31. Aboulfadl
 32. Avolivolo
 33. Abouelfath
 34. Aboulibada
 35. Abu labdah
 36. Aboulfadle
 37. Aboulfounoun