Efternamn AbelovAtt veta mer om Abelov efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abelov ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abelov.

Abelov efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abelov, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abelov är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abelov

Visa karta över efternamnet Abelov

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abelov i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abelov, så att vi kan få exakt information om alla Abelov som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abelov efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abelov efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abelov är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abelov i världen

 1. Georgien Georgien (63)
 2. Ryssland Ryssland (40)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (9)
 4. Azerbajdzjan Azerbajdzjan (6)
 5. Ukraina Ukraina (6)
 6. Kirgizistan Kirgizistan (5)
 7. Armenien Armenien (1)
 8. Estland Estland (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abelov runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abelov efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abelov är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abelov är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som Abelov. Detta beror på att efternamnet Abelov ofta har genomgått mutationer.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abelov har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abelov som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet Abelov kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till Abelov ha uppstått, som vi kan se.

 1. Abilov
 2. Abylov
 3. Abilova
 4. Abylova
 5. Avilov
 6. Abeleven
 7. Apelby
 8. Ablaev
 9. Abelbasov
 10. Abelovitz
 11. Afalava
 12. Appelbom
 13. Abolafia
 14. Abolafio
 15. Afolabi
 16. Apleby
 17. Appelboom
 18. Appleby
 19. Abulafia
 20. Aboulafia
 21. Aboulfath
 22. Apfelbaum
 23. Apfelbeck
 24. Appelbaum
 25. Applebee
 26. Appleford
 27. Abalabide
 28. Aboulfadl
 29. Avolivolo
 30. Abouelfath
 31. Aboulibada
 32. Applebaum
 33. Appleberry
 34. Applebury
 35. Abu labdah
 36. Aboulfadle
 37. Aboulfounoun