Efternamn águaAtt veta mer om água efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet água ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet água.

água efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller água, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet água är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet água

Visa karta över efternamnet água

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest água i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet água, så att vi kan få exakt information om alla água som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån água efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med água efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om água är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest água i världen

 1. Portugal Portugal (160)
 2. Brasilien Brasilien (34)
 3. Förenta staterna Förenta staterna (5)
 4. Moçambique Moçambique (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest água runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med água efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där água är det vanligaste efternamnet och i vilka länder água är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det är vanligt att hitta liknande efternamn som água. Detta beror på att efternamnet água ofta har genomgått mutationer.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet água när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande água.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet água har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till água som har en annan ursprung och betydelse.

Fel vid skrivning, frivilliga ändringar av bärarna, anpassningar av språkliga skäl... Det finns många skäl till varför efternamnet água kan ha genomgått förändringar eller anpassningar, och från dessa anpassningar kan liknande efternamn till água ha uppstått, som vi kan se.

Att avgöra om efternamnet água eller något av de liknande efternamnen till água kom först är inte alltid enkelt. Det finns många skäl som kan ha lett till att efternamnet água har skrivits eller uttalats på ett annat sätt, vilket ger upphov till ett nytt, annorlunda efternamn água, men med en gemensam rot.

 1. Agua
 2. Aigua
 3. Acqua
 4. Acua
 5. Aga
 6. Agea
 7. Agha
 8. Agu
 9. Ague
 10. Agui
 11. Aicua
 12. Aigue
 13. Akoua
 14. Aqua
 15. Asua
 16. Auga
 17. Augue
 18. Azua
 19. Aikua
 20. Achua
 21. Aiguo
 22. Akua
 23. Agga
 24. ács
 25. Ascua
 26. Ausua
 27. Azgui
 28. áz
 29. Aguua
 30. Aguia
 31. Aage
 32. Aca
 33. Acea
 34. Acha
 35. Achu
 36. Aciu
 37. Acquah
 38. Acu
 39. Aeja
 40. Aeza