Efternamn AbakeliaAtt veta mer om Abakelia efternamn är att veta mer om personer som med stor sannolikhet har samma ursprung och förfäder. Detta är anledningen till att efternamnet Abakelia ofta är vanligare i vissa länder i världen än i andra. På den här sidan kan du ta reda på i vilka länder i världen det finns flest personer med efternamnet Abakelia.

Abakelia efternamn i världen

.

Globaliseringen är ett fenomen som har lett till att efternamn sprids mycket längre bort från det land där de har sitt ursprung, så att vi kan hitta asiatiska efternamn i Europa eller amerikanska efternamn i Oceanien. Detsamma gäller Abakelia, som är ett efternamn som är stolt representerat nästan överallt i världen. På samma sätt finns det länder där antalet personer med efternamnet Abakelia är högre än i övriga länder.

Kartan över efternamnet Abakelia

Visa karta över efternamnet Abakelia

Möjligheten att på en världskarta ta reda på vilka länder som har flest Abakelia i världen är till stor hjälp. Genom att placera oss på världskartan över ett visst land kan vi se exakt hur många personer som bär efternamnet Abakelia, så att vi kan få exakt information om alla Abakelia som finns i det landet. Allt detta hjälper oss också att förstå inte bara varifrån Abakelia efternamn kommer, utan också hur de personer vars ursprung är en del av familjen med Abakelia efternamn har flyttat och förflyttat sig. På samma sätt kan vi se i vilka länder de har slagit rot och utvecklats, och om Abakelia är vårt efternamn är det därför attraktivt att veta till vilka andra delar av världen det är möjligt att en av våra förfäder en gång vandrade.

Länder med flest Abakelia i världen

 1. Georgien Georgien (341)
 2. Abchazien Abchazien (180)
 3. Ryssland Ryssland (35)
 4. Vitryssland Vitryssland (5)
 5. Kazakstan Kazakstan (1)
 6. Förenta staterna Förenta staterna (1)

Om du tittar noga, så presenterar vi på den här webbplatsen allt som är viktigt för att du ska få aktuell information om vilka länder som har flest Abakelia runt om i världen. Det är också möjligt att se dem på ett mycket grafiskt sätt på vår karta, där de länder som har det högsta antalet personer med Abakelia efternamn kan ses i en starkare ton. På så sätt kan du med en enkel blick enkelt hitta de länder där Abakelia är det vanligaste efternamnet och i vilka länder Abakelia är ett ovanligt eller obefintligt efternamn.

Det faktum att det inte fanns en enhetlig stavning för efternamnet Abakelia när de första efternamnen bildades gör att vi kan hitta många efternamn liknande Abakelia.

Inte alla efternamn som liknar efternamnet Abakelia har något att göra med det. Ibland är det möjligt att hitta liknande efternamn till Abakelia som har en annan ursprung och betydelse.

 1. Abasola
 2. Abiakel
 3. Abasolo
 4. Abazolo
 5. Abecilla
 6. Abselam
 7. Abselan
 8. Apicella
 9. Absillis
 10. Abbasli
 11. Abascal
 12. Abegglen
 13. Absall
 14. Absalom
 15. Absalon
 16. Abshilava
 17. Absolon
 18. Absolut
 19. Afzali
 20. Apicelli
 21. Avasilcai
 22. Avasolo
 23. Avecilla
 24. Avezuela
 25. Abigail
 26. Absil
 27. Abu-khalil
 28. Abigael
 29. Abu salim
 30. Avicola
 31. Abuchalja
 32. Absolom
 33. Abosoliman
 34. Afzelius
 35. Abjilini
 36. Avesilla
 37. Avagliano
 38. Absolem
 39. Afzaal
 40. Afzal